Infinity Fleet

Bérleti szolgáltatásaink

Új illetve használt gépjárművek beszerzésének teljes körű ügyintézése

Új gépjármű beszerzése esetén akár az átlagos piaci kedvezményeket meghaladó engedményt tudunk biztosítani Ügyfeleink részére.

Az autó átvételekor ellenőrzésünk kiterjed a gépjármű kötelező tartozékaira, a gépjármű sérülésmentességére, az autót pedig Ügyfelünk által megjelölt helyen adjuk át.

Amennyiben használt gépjárművet kíván vásárolni, úgy a teljes folyamatot lebonyolítjuk, kezdve a kiválasztástól, majd elvégezzük a kiszemelt jármű műszaki és esztétikai ellenőrzését, ezt követően pedig szűkített lista alapján javaslatot teszünk.

Tartós bérlet

A vállalkozás tevékenységét segítő gépjárművek operatív lízing, azaz tartós bérlet­i konstrukcióban történő finanszírozása számos előnyt biztosít a vállalkozások számára. Az alacsony kezdőbefizetés révén kíméli a saját tőkét, így nem jelent egyszeri nagyobb beruházást a cég számára. A bérleti díj a számviteli törvény előírásainak megfelelően a fizetési kötelezettséggel összhangban költségként elszámolható, így csökkenti vállalkozása adóalapját. A bérleti díj ÁFA-tartalma az általános forgalmi adóra vonatkozó jogszabályok előírásai szerint személygépkocsik esetében is visszaigényelhető. Az operatív lízing további előnye, hogy bérleti jellegéből fakadóan nem terheli vállalata hitelképességét sem.

Személyre szabott konstrukciónk rugalmas, így cége gépjárműhasználati-szokásai, illetve pénzügyi igényei szerint alakítjuk a futamidőt, a kezdő befizetés, a havi bérleti díj, illetve a kalkulált maradványérték arányát.

Kedvező bérleti konstrukciónkat nem csak új, hanem használt gépkocsik esetében is igénybe veheti, a fent említettek szerint.

Visszbérlet

Az új beszerzéseken túlmenően lehetőség nyílik meglévő – akár finanszírozás alatt álló – járműveik refinanszírozására is.

Cégének tulajdonában álló autóit megvásároljuk, majd úgynevezett visszbérletbe adjuk, ily módon a cég gépkocsikba fektetett tőkéje felszabadul.


Ők az Infinity Fleet-et választották