INFINITY FLEET

Üzemeltetési szolgáltatásaink

Assistance szolgáltatás

Amennyiben az Ön autója bármilyen okból mozgásképtelenné válik – műszaki és káresemény ill. felhasználói hiba okozta meghibásodások egyaránt – díjmentesen intézkedünk annak elszállításáról, szükség esetén díjmentesen megszervezzük hazajutását. Assistance szolgáltatásunk keretei között minden esetben 4 napig ingyenes csereautót biztosítunk.

0-24 órában hívható szakmai ügyelet

E nagy biztonságot nyújtó szolgáltatásunkkal elérhetővé válik a gépjármű üzemeltetésével kapcsolatos, folyamatos segítségnyújtás. Cégünk vállalja, hogy Ügyfelei részére személyre szabottan biztosít üzemeltetési tanácsadót, aki 0-24 órában rendelkezésükre áll.

Szavatossági érdekképviselet

Garancia időn belüli és azon túli szavatossági ill. méltányossági esetekben képviseljük Ügyfeleink érdekeit. Szakmai súllyal és jelentős esetszámmal feloldható a szakszervizek, és/vagy az importőrök általában merev és elutasító álláspontja.

Az Infinity Fleet igénybevételének előnyei:

 • magas fokú szakmai tapasztalat,
 • jelentős számú sikeres érdekérvényesítési eset,
 • szavatossági kérdésekben jártas jogi képviselet.

Csereautó

Cégünk vállalja, hogy akár kötelező szervizek alkalmára, akár káresemények javításának idejére, a piaci árakhoz képest akár 20%-os kedvezménnyel biztosít cseregépjárművet.

Csereautó KGFB káreseményekhez

KGFB biztosításunk plusz választható elemként egy kompakt kategóriás csereautó átalányt ajánlunk, mely a KGFB kárjavítások idejére nyújt csereautót

Csereautó Cascos káreseményekhez

CASCO biztosításunk plusz választható elemként egy kompakt kategóriás csereautó átalányt ajánlunk, mely a CASCO kárjavítások idejére nyújt csereautót.

Szervizátalány

Szolgáltatásunk keretein belül lehetőség van a szervizek átalánydíjas elszámolására, mely magában foglalja a kereskedő által megadott, előre tervezhető kötelező szervizek anyag- és munkadíját havi átalánydíjban. A szervizátalány díja nyílt konstrukció esetén utólag kerül elszámolásra a tervezett és a tényleges ráfordítások arányában. A felmerülő szervizköltségek nyílt konstrukció esetén az aktuális egyenleg erejéig számolhatóak el az átalány terhére, az egyenleget meghaladó költségek eseti elszámolásra kerülnek.

Ügyfeleink az alábbi csomagok közül választhatnak:

 • Alap szerviz
 • Bővített szerviz
 • Teljes szerviz
 • Pénzügyi keret

Gumiabroncs-átalány

Megjelenített szolgáltatási díjunk magában foglalja a tervezett futásteljesítménynek megfelelő számú téli ill. nyári gumiabroncs, esetleg további felni költségét, havi átalánydíj formájában.

Gumiabroncs ügyintézés

Szolgáltatásunk keretein belül vállaljuk a szezononkénti átszerelést, centrírozást, tárolást, valamint a gumiabroncs beszerzések esetén az importőri listaárakhoz mért, típusfüggően 30-45% kedvezmény elérését.

Gumiabroncscsere-átalány

Megjelenített szolgáltatási díjunk magában foglalja az évente kétszer történő gumiabroncs csere és tárolás költségét, havi átalánydíj formájában.

Mobilparkolás

Cégünk vállalja, hogy az üzemeltetés hatálya alá tartozó gépjárművek mindegyikéhez biztosít mobil parkolási lehetőséget, melynek előnyei, hogy aprópénz nélkül is parkolhat, a parkolási díj fizetése perc alapú, parkolási idejét meghosszabbíthatja anélkül, hogy visszamenne autójához, továbbá lehetősége van 4, 10 illetve 30 napos autópálya matrica vásárlására is. A parkolási, illetve autópálya matrica díjak elszámolására utólag, a havi rendszeres számla keretében kerül sor.

Üzemanyagkártya

HARUM vállalja, hogy a szolgáltatás hatálya alá tartozó gépkocsik mindegyikéhez biztosít Shell, OMV, MOL és AGIP üzemanyagkártyát, továbbá bonyolítja az ezzel kapcsolatos valamennyi mögöttes teendőt – adminisztráció, költségmegelőlegezés, kötegelt továbbszámlázás, kimutatások, igény szerinti elemzések készítését.

Garanciális, valamint garancián túli javítások

Ügyfelünk által rendszeresen megadott kilométeróra állások alapján értesítjük a felhasználót a garanciális, valamint garancián túli javítások esedékességéről. A szakszervizzel, valamint Ügyfelünkkel egyeztetjük az esedékes szerviz időpontokat.

Miért az Infinity Fleet?

 • csak a szükséges munkaműveletek kerülnek elvégzésre, melyek ellenőrzésre kerülnek,
 • csak az indokolt tételeket tartalmazó számla kerül elfogadásra,
 • időszakos beszállítói tenderek bonyolítása,
 • teljes beszállítói függetlenség,
 • teljes körű adminisztráció.

Kötelező Felelősség Biztosítás, valamint CASCO biztosítás

Az általunk elért flottabiztosítási kedvezmények igénybevételének lehetőségét biztosítjuk Ügyfeleinknek számára, a kedvező biztosítási díjakon túl a teljes ügyviteli folyamatot működtetjük, képviseljük Ügyfeleink érdekeit.

Az Infinity Fleet igénybevételének előnyei:

 • kedvező biztosítási díj,
 • teljes folyamatbonyolítás, mely magában foglalja Ügyfelünk gépjárműállományának teljes körű biztosításkezelését.

Hatósági ügyintézés

Minden, a hatóságokkal kapcsolatos ügyintézést vállalunk, pl. műszaki vizsga, zöldkártya érvényesítés; elveszett, ellopott forgalmi engedélypótlás; rendszámpótlás, autópálya matricapótlás.

Miben segítünk?

 • üzemeltetői minőségünkben ezek a feladatok teljes körűen cégünket terhelik,
 • naprakész nyilvántartásunkra támaszkodva folyamatosan figyeljük a lejárati dátumokat, és szükség esetén jelzünk a felhasználónak. A gépjárművek vizsgára való felkészítését, valamint minden kapcsolódó feladat ellátását vállaljuk.

Biztosítási kárügyintézés

Vállaljuk a gépjármű autómentővel történő elszállításának ügyintézését, a kárfelvétel megszervezését, a kárjavítás megrendelését, a teljes folyamat koordinálását.


Ők az Infinity Fleet-et választották